Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ημερα Μνημησ Γενοκτονιασ Ποντιων / ΤΙΜΗΘΗΚΕ Η ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ | Reporter Καλλιθέας

Ημερα Μνημησ Γενοκτονιασ Ποντιων / ΤΙΜΗΘΗΚΕ Η ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ | Reporter Καλλιθέας. Η ιστορία των ελλήνων του πόντου σταμάτησε, μετά από. Η ημέρα μνήμης της γενοκτονίας θα μένει ζωντανή μέχρι να μετατραπεί σε ημέρα δικαίωσης. Η σημερινή ημέρα για τους ποντίους αποτελεί ημέρα μνήμης της γενοκτονίας των 353.000 προγόνων μας. Μήνυμα του υπουργού εξωτερικών νίκου δένδια στο twitter με αφορμή τη συμπλήρωση 102 ετών από τη γενοκτονία των ποντίων. Λύουμαι κι αροθυμώ, ν' ανασπάλω κι επορώ» (ποντιακό τραγούδι) (την πατρίδα μου έχασα, έκλαψα και πόνεσα.

Υπήρξε ερωτική συνεύρεση στο survivor! Η λύρα τους θα θρηνεί τον ξεριζωμό και το δοξάρι τους θα τραγουδά την ελπίδα. Η σημερινή ημέρα για τους ποντίους αποτελεί ημέρα μνήμης της γενοκτονίας των 353.000 προγόνων μας. «όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η ημέρα μνήμης της γενοκτονίας του ποντιακού ελληνισμού. 19 μαιου ημερα μνημησ τησ γενοκτονιασ των ποντιων «την πατρίδαμ' έχασα, έκλαψα και πόνεσα.

«ΟΧΙ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΟΥ ΚΕΜΑΛ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ»… ΜΕΓΑΛΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ 19 ΜΑΪΟΥ ...
«ΟΧΙ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΟΥ ΚΕΜΑΛ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ»… ΜΕΓΑΛΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ 19 ΜΑΪΟΥ ... from i.pinimg.com
Η γενοκτονία πραγματοποιήθηκε παράλληλα με γενοκτονίες εις βάρος και άλλων πληθυσμών, δηλαδή. Ημέρα mνήμης της γενοκτονίας των ποντίων: Λύουμαι κι αροθυμώ, ν' ανασπάλω κι επορώ» (ποντιακό τραγούδι) (την πατρίδα μου έχασα, έκλαψα και πόνεσα. «η λύρα τους θα θρηνεί τον ξεριζωμό και το δοξάρι τους θα τραγουδά την ελπίδα», αναφέρει σε μήνυμά του ο πρωθυπουργός για την ημέρα μνήμης της γενοκτονίας των. Πρόκειται για μία από τις πιο μαύρες στιγμές της ιστορίας όχι μόνο για τους έλληνες αλλά και για την ανθρωπότητα ολόκληρη. Διεθνής ημέρα μνήμης για τα θύματα του ολοκαυτώματος. Τουρκία ελλάδα γενοκτονία ποντίων hulusi akar tags σύμφωνα με ρεπορτάζ τηλεοπτικού σταθμού, ο akar προέβη σε νέες δηλώσεις, «με αιχμή» την ημέρα μνήμης της γενοκτονίας των ποντίων. Ημέρα μνήμης της γενοκτονίας των ποντίων:

Ιωάννης ανδριανός, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η ημέρα μνήμης της γενοκτονίας του ποντιακού ελληνισμού. Η λύρα τους θα θρηνεί τον ξεριζωμό και το δοξάρι τους θα τραγουδά την ελπίδα. Εκδηλώσεις για την ημέρα μνήμης της γενοκτονίας των ποντίων. Η ημέρα μνήμης θα μένει ζωντανή μέχρι να μετατραπεί σε ημέρα δικαίωσης. Η ημέρα μνήμης της γενοκτονίας των ποντίων, θα μένει ζωντανή μέχρι να μετατραπεί σε ημέρα δικαίωσης. Και η ημέρα μνήμης θα μένει ζωντανή μέχρι να μετατραπεί σε ημέρα δικαίωσης». Η ημέρα μνήμης της γενοκτονίας θα μένει ζωντανή μέχρι να μετατραπεί σε ημέρα δικαίωσης. Η 19η μαΐου είναι μια άκρως σημαντική επέτειος για ολόκληρο τον ελληνισμό. Ευρωπαϊκή ημέρα προστασίας των προσωπικών δεδομένων. Ημέρα mνήμης της γενοκτονίας των ποντίων: 19 μαιου ημερα μνημησ τησ γενοκτονιασ των ποντιων «την πατρίδαμ' έχασα, έκλαψα και πόνεσα. Ο βουλευτής αργολίδας της νέας δημοκρατίας κ. Υπήρξε ερωτική συνεύρεση στο survivor!

Η γενοκτονία πραγματοποιήθηκε παράλληλα με γενοκτονίες εις βάρος και άλλων πληθυσμών, δηλαδή. Η ημέρα μνήμης της γενοκτονίας θα μένει ζωντανή μέχρι να μετατραπεί σε ημέρα δικαίωσης αναφέρει ο κυρ. Ευρωπαϊκή ημέρα προστασίας των προσωπικών δεδομένων. H γενοκτoνία των χριστιανικών πληθυσμών της μικράς ασίας είναι από τις μελανότερες σελίδες της παγκόσμιας ιστορίας και τη. Η 19η μαΐου είναι μια άκρως σημαντική επέτειος για ολόκληρο τον ελληνισμό.

Συγκίνηση στις εκδηλώσεις για την ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού στην ...
Συγκίνηση στις εκδηλώσεις για την ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού στην ... from www.thraki.com.gr
«η 19η μαΐου είναι ημέρα μνήμης και θλίψης, ημέρα που οι σκέψεις μας και οι φωνές μας ενώνονται σε μία κοινή προσευχή, που ηχεί στη μνήμη των θυμάτων των χριστιανικών λαών, ως αποτέλεσμα της απάνθρωπης πολιτικής της οθωμανικής αυτοκρατορίας. Και η ημέρα μνήμης θα μένει ζωντανή μέχρι να μετατραπεί σε ημέρα δικαίωσης». Επιμνημόσυνη δέηση στον ναό των αγίων πάντων στο κέντρο της μόσχας τελέστηκε στη μνήμη των θυμάτων της γενοκτονίας των ελλήνων του πόντου και της μικράς ασίας. Η εξόντωση των ποντίων άρχισε με τη σύλληψη προκρίτων (δημοσιογράφων, δικηγόρων, εμπόρων, μητροπολιτών, ιερέων, δασκάλων) την καταδίκη τους με στημένες δίκες σε. Παγκόσμια ημέρα κατάργησης των πειραμάτων σε ζώα. Ανδριανοσ , ημερα μνημησ γενοκτονιασ ποντιακου ελληνισμου. Η λύρα τους θα θρηνεί τον ξεριζωμό και το δοξάρι τους θα τραγουδά την ελπίδα. Τουρκία ελλάδα γενοκτονία ποντίων hulusi akar tags σύμφωνα με ρεπορτάζ τηλεοπτικού σταθμού, ο akar προέβη σε νέες δηλώσεις, «με αιχμή» την ημέρα μνήμης της γενοκτονίας των ποντίων.

Η ημέρα μνήμης της γενοκτονίας των ποντίων, θα μένει ζωντανή μέχρι να μετατραπεί σε ημέρα δικαίωσης.

Η σημερινή ημέρα είναι μια ζωντανή και διαρκής υπόμνηση σε όλη τη διεθνή κοινότητα της σπουδαίας σημασίας που έχει για την ειρηνική συνύπαρξη των λαών η ηθική της ευθύνης και της συγγνώμης, υπογραμμίζει σε δήλωσή της η κατερίνα σακελλαροπούλου. Ημέρα μνήμης και τιμής για τα θύματα της γενοκτονίας των ποντίων με αφορμή τη συμπλήρωση 101 χρόνων. Ανδριανοσ , ημερα μνημησ γενοκτονιασ ποντιακου ελληνισμου. Εκδηλώσεις για την ημέρα μνήμης της γενοκτονίας των ποντίων. Η 19η μαΐου είναι μια άκρως σημαντική επέτειος για ολόκληρο τον ελληνισμό. Η ημέρα μνήμης της γενοκτονίας των ποντίων, θα μένει ζωντανή μέχρι να μετατραπεί σε ημέρα δικαίωσης. Ανάρτηση για την ημέρα μνήμης της γενοκτονίας των ποντίων έκανε ο πρωθυπουργός, κυριάκος μητσοτάκης. «η λύρα τους θα θρηνεί τον ξεριζωμό και το δοξάρι τους θα τραγουδά την ελπίδα», αναφέρει σε μήνυμά του ο πρωθυπουργός για την ημέρα μνήμης της γενοκτονίας των. Κορυφώνονται οι εκδηλώσεις της παμποντιακής ομοσπονδίας ελλάδος για την ημέρα μνήμης για τη γενοκτονία των ελλήνων του πόντου. Ημέρα μνήμης της γενοκτονίας των ποντίων. Τουρκία ελλάδα γενοκτονία ποντίων hulusi akar tags σύμφωνα με ρεπορτάζ τηλεοπτικού σταθμού, ο akar προέβη σε νέες δηλώσεις, «με αιχμή» την ημέρα μνήμης της γενοκτονίας των ποντίων. Η γενοκτονία πραγματοποιήθηκε παράλληλα με γενοκτονίες εις βάρος και άλλων πληθυσμών, δηλαδή. Η εξόντωση των ποντίων άρχισε με τη σύλληψη προκρίτων (δημοσιογράφων, δικηγόρων, εμπόρων, μητροπολιτών, ιερέων, δασκάλων) την καταδίκη τους με στημένες δίκες σε.

Η σημερινή ημέρα είναι μια ζωντανή και διαρκής υπόμνηση σε όλη τη διεθνή κοινότητα της σπουδαίας σημασίας που έχει για την ειρηνική συνύπαρξη των λαών η ηθική της ευθύνης και της συγγνώμης. Ημέρα mνήμης της γενοκτονίας των ποντίων: Η σημερινή ημέρα για τους ποντίους αποτελεί ημέρα μνήμης της γενοκτονίας των 353.000 προγόνων μας. Πρόκειται για μία από τις πιο μαύρες στιγμές της ιστορίας όχι μόνο για τους έλληνες αλλά και για την ανθρωπότητα ολόκληρη. Η ημέρα μνήμης της γενοκτονίας θα μένει ζωντανή μέχρι να μετατραπεί σε ημέρα δικαίωσης αναφέρει ο κυρ.

ΕΝΝΕΑ ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ: 19 ΜΑΪΟΥ, ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ - 353.000 ΨΥΧΕΣ ...
ΕΝΝΕΑ ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ: 19 ΜΑΪΟΥ, ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ - 353.000 ΨΥΧΕΣ ... from 4.bp.blogspot.com
«η λύρα τους θα θρηνεί τον ξεριζωμό και το δοξάρι τους θα τραγουδά την ελπίδα», αναφέρει σε μήνυμά του ο πρωθυπουργός για την ημέρα μνήμης της γενοκτονίας των. Αλλαγή της προεδρικής φρουράς με ευζώνους ντυμένους με την φορεσιά πόντιων ανταρτών πραγματοποιήθηκε χθες στο μνημείο του αγνωστου στρατιώτη στο σύνταγμα (φωτ. «όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η ημέρα μνήμης της γενοκτονίας του ποντιακού ελληνισμού. Η ημέρα μνήμης της γενοκτονίας θα μένει ζωντανή μέχρι να μετατραπεί σε ημέρα δικαίωσης αναφέρει ο κυρ. Η σημερινή ημέρα είναι μια ζωντανή και διαρκής υπόμνηση σε όλη τη διεθνή κοινότητα της σπουδαίας σημασίας που έχει για την ειρηνική συνύπαρξη των λαών η ηθική της ευθύνης και της συγγνώμης, υπογραμμίζει σε δήλωσή της η κατερίνα σακελλαροπούλου. Η ημέρα μνήμης της γενοκτονίας θα μένει ζωντανή μέχρι να μετατραπεί σε ημέρα δικαίωσης. Η γενοκτονία πραγματοποιήθηκε παράλληλα με γενοκτονίες εις βάρος και άλλων πληθυσμών, δηλαδή. Μήνυμα του υπουργού εξωτερικών νίκου δένδια στο twitter με αφορμή τη συμπλήρωση 102 ετών από τη γενοκτονία των ποντίων.

Ημέρα μνήμης γενοκτονίας των αρμενίων.

Ευρωπαϊκή ημέρα προστασίας των προσωπικών δεδομένων. Πρόκειται για μία από τις πιο μαύρες στιγμές της ιστορίας όχι μόνο για τους έλληνες αλλά και για την ανθρωπότητα ολόκληρη. Στις αρχές του 1991, η κοινοβουλευτική ομάδα του πασοκ αποδέχτηκε ομόφωνα πρόταση του προέδρου του ανδρέα παπανδρέου, ύστερα από επιστολή των ποντίων βουλευτών του κινήματος, για την κατάθεση πρότασης νόμου για την επίσημη αναγνώριση από τη βουλή της γενοκτονίας των. Η ημέρα μνήμης της γενοκτονίας των ποντίων, θα μένει ζωντανή μέχρι να μετατραπεί σε ημέρα δικαίωσης. Η σημερινή ημέρα είναι μια ζωντανή και διαρκής υπόμνηση σε όλη τη διεθνή κοινότητα της σπουδαίας σημασίας που έχει για την ειρηνική συνύπαρξη των λαών η ηθική της ευθύνης και της συγγνώμης. Η πρόταση καθιέρωσης της ημέρας μνήμης της γενοκτονίας των ποντίων έγινε από τον ανδρέα παπανδρέου το 1991. Ημερα μνημησ γενοκτονιασ των ποντιων η ελληνική βουλή με το ν.2193/1994, καθιέρωσε την 19η μαΐου, ως ημέρα μνήμης της… μνημη γενοκτόνιασ. Η γενοκτονία πραγματοποιήθηκε παράλληλα με γενοκτονίες εις βάρος και άλλων πληθυσμών, δηλαδή. Και μην ξεχνάμε αυτό το μοσχάρι. Ψηφίστηκε στις 24 φεβρουαρίου του 1994 και έγινε νόμος του κράτους δυο εβδομάδες αργότερα. Ο βουλευτής αργολίδας της νέας δημοκρατίας κ. Η λύρα τους θα θρηνεί τον ξεριζωμό και το δοξάρι τους θα τραγουδά την ελπίδα. «η 19η μαΐου είναι ημέρα μνήμης και θλίψης, ημέρα που οι σκέψεις μας και οι φωνές μας ενώνονται σε μία κοινή προσευχή, που ηχεί στη μνήμη των θυμάτων των χριστιανικών λαών, ως αποτέλεσμα της απάνθρωπης πολιτικής της οθωμανικής αυτοκρατορίας.

Post a Comment for "Ημερα Μνημησ Γενοκτονιασ Ποντιων / ΤΙΜΗΘΗΚΕ Η ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ | Reporter Καλλιθέας"